Esther, 25 anys. Dol de parella no resolt

“Vaig tenir una relació de parella “no sana” i vaig voler enterrar-ho tot sense pair el dolor que una ruptura comporta.

Posterioment, quan vaig iniciar una nova relació de parella amb una altra persona, els fantasmes d’aquesta relació anterior van resorgir i em provocaven molta angoixa i neguit. Els records anteriors eren obsessius i se m’apareixien en quasi totes les situacions de la vida quotidiana. I això m’afectava molt. No sabia que fer ni tampoc a qui acudir. Finalment, em vaig decidir a buscar ajuda, a donar el pas de trucar. És un pas molt díficil i també el més important.

Vaig conèixer a una professional que em va ajudar a assimilar que havia estat víctima de maltractament psicològic, cosa de la que no n’era conscient. Vaig trobar algú a qui parlar sense ser jutjada i que em va ensenyar a controlar els sentiments d’angoixa i les emocions negatives. Sense la seva ajuda no me n’hauria sortit pas.

Actualment, després de mig any, aproximadament, estic molt millor i ja no tinc aquests records obessius i puc fer vida amb normalitat.”