Online


OnlineSi vius fora i cerques una teràpia en el teu idioma, t’ofereixo la possibilitat de realitzar amb el màxim de similitud possible el procés terapèutic que faríem presencialment però a través d’Skype. Contacta’m via mail i agendem una cita.

Si no vius fora i tens la possibilitat de venir a la consulta o trobar un bon terapeuta aprop teu, et recomano fervorosament aquesta opció. Les noves tecnologies ens han fet en molts casos la vida més fàcil, però quan parlem d’una teràpia, no saps quantes coses es perden si no ens trobem en un mateix espai. No puc rebre’t ni acomiadar-te amb la mà o amb dos petons, no tinc la possibilitat d’estar a prop teu si ho necessites, o de posar-te una mà damunt l’espatlla, ni acostar-te els mocadors en un gest. Tampoc puc treballar amb materials que tinc a la consulta, ni podem utilitzar l’espai per moure’ns-hi, detalls que enriqueixen i moltes vegades són determinants en alguns processos terapèutics. Amb tot això, no sembla que vulgui que em contactis i sembla una mica estúpid aquest apartat, però és una manera de dir-te que penso que no és la millor opció a triar si pots fer-ho d’una altra manera.

Si no hi ha més remei, és clar que podem treballar, serà diferent però segurament serà molt millor que no pas haver d’estar més centrat en traduir el que estàs dient al terapeuta local que en connectar amb el teu discurs i sensacions. I jo m’esforçaré tot el que pugui per, paradoxalment, superar les barreres tecnològiques.