Clàusules informatives

Clàusules informatives

Clàusula per e-mail de comunicació ordinària

Avís legal: Aquest missatge, inclosos els fitxers adjunts, conté informació confidencial, dirigida exclusivament al seu destinatari, i amb una finalitat especifica protegida per la Llei. Li informem que si vostè no és la persona destinatària d’aquest missatge, haurà de procedir a la seva eliminació, quedant estrictament prohibida qualsevol mena de divulgació, copia o distribució del seu contingut, així com desenvolupar o realitzar qualsevol tipus d’acció basada en el seu contingut. Si vostè és la persona destinatària, l’ús de la informació continguda, haurà de limitar-se a la finalitat especifica de l’enviament. Pot exercir els seus drets dirigint-se a psico@annavilaro.com. Més informació a www.annamariavilaro.com/politica-de-privacitat.

Clàusula per e-mail de comunicació comercial per a clients

Aquesta comunicació comercial se li ha enviat a partir de les dades de contacte que Vostè ha tingut l’amabilitat de facilitar-nos. Si desitja canviar la seva adreça de correu electrònic o no desitja rebre els nostres missatges informatius i/o comercials pot indicar-ho dirigint la seva petició a Anna Mª Vilaró, Av. Diagonal, 566, Principal 1ª, 08021 de Barcelona, o enviant un e-mail a psico@annavilaro.com posant en l’assumpte “DONAR DE BAIXA”. Més informació a www.annamariavilaro.com/politica-de-privacitat. La seva petició serà efectiva en un període màxim d’un mes.

Nota: “El termini designat és el màxim establert per llei, però pot ser inferior. Mai superior”

Clàusula informativa pressupost

Li informem que les dades que de forma voluntària ens faciliti seran tractades amb la finalitat d’elaborar la proposta de serveis sol·licitats per Vostè. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic psico@annavilaro.com. Més informació a www.annamariavilaro.com/politica-de-privacitat.

Clàusula informativa factura

Li informem que les seves dades estan sent tractades amb la finalitat de gestió, administració, informació, prestació i millora dels serveis que ha contractat. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic psico@annavilaro.com. Més informació a www.annamariavilaro.com/politica-de-privacitat.

Clàusula informativa formulari Web de contacte

He llegit i accepto la Política de Privacitat

Li informem que les dades que voluntàriament ens proporcioni en el present formulari seran tractades per Anna Mª Vilaró amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic psico@annavilaro.com. Més informació a www.annamariavilaro.com/politica-de-privacitat.

Nota: Recomanem incloure algun sistema de control, tipus codi captcha, per assegurar-nos que es una persona i no un sistema automàtic tipus robot.

Clàusula informativa carta ordinària

Li informem que les dades que de forma voluntària ens ha facilitat estan sent tractades amb la finalitat de gestió, administració, informació, prestació i millora dels serveis que ha contractat. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic psico@annavilaro.com. Més informació a www.annamariavilaro.com/politica-de-privacitat.

Clàusula informativa recepció currículum per email

Aquesta comunicació és una resposta automàtica a la recepció del seu Currículum. Li informem que les dades facilitades seran tractades per Anna Mª Vilaró amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud d’un lloc de treball i, si s’escau, realitzar una selecció de candidats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic psico@annavilaro.com. Més informació a www.annamariavilaro.com/politica-de-privacitat.