Amanda, 32 anys. Baixa autoestima i problemes relacionals amb la família i les parelles

Vaig decidir veure un psicòleg perquè des de la meva infància estava enfadada amb el meu pare; les nostres relacions han estat sempre complicades i agressives.

Fins que em vaig anar de casa, res del que feia estava força bé per a ell: criticava, pujava la veu, donava ordres … però era incapaç de dir alguna cosa positiva o donar cariño.

A més d’estar s’enfada amb ell, em sentia amb una gran falta de confiança en mi mateixa, sempre vaig pensar que no estava “a l’altura” i això influïa molt en les meves relacions personals i profesionales.

Amb l’ajuda de la meva psicòloga, vaig fer exercicis sobre el meu pare i jo, que em van fer acceptar i entendre la manca d’atenció del meu pare i els seus errors quan era una nena. Vaig descarregar per fi l’enuig i em vaig alliberar del sentiment de culpabilitat que tenia en relació amb aquest enuig!

També, el meu psicòloga em va ajudar a reconèixer i acceptar les meves qualitats, les meves forces i les meves debilitats.

M’adono que el procediment està encara en marxa, però ja vaig fer un gran pas endavant! Viu molt millor, em sento més segura i tinc, després de 32 anys, confiança en mi!

Tinc la sensació que una nova vida comença ara …

Gràcies AnnaMa.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.