Miquel, 30 anys, i Júlia, 31 anys. Teràpia de parella

“Vam arribar a la consulta amb la nostra relació penjant d’un fil.

La meva parella havia perdut la confiança i després d’anys d’arrastrar-ho i havent arribat al límit només ens quedaven dues opcions: deixar la relació o demanar ajuda.

Les primeres sessions, recordo que van ser dures ja que vam haver d’explicar i remoure tots els problemes i exposar-los davant d’una desconeguda perquè pogués entendre quina era la nostra situació.

Però l’Anna ens van ajudar a despullar els nostres sentiments per poder veure l’origen de la desconfiança, però també l’origen del nostre amor.

Posant en relleu la importància d’escoltar-nos l’un a l’altre de debò, per conèixer la realitat dels sentiments de l’altre, va redireccionar les nostres converses habituals amb l’objectiu de comprendre que realment estàvem parlant de les mateixes coses. Finalment vàrem entendre que tots dos “parlàvem d’un mateix bosc, però que un parlava dels arbres i l’altre de les pedres”.

L’Anna no té les respostes, les respostes ja les tenim nosaltres, però hi ha vegades que es necessita que algú t’empenti perquè comencis a nadar per tu mateix.”

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.