Albert. 27 anys. Sentiments de buit

Ja feia temps que havia pensat en anar a un psicòleg. Havia de comentar a algú les sensacions, inseguretats i pors que tenia però que no comprenia. Dos amics em van recomanar a l’Anna, ja que a ells els va ajudar a superar un mal moment.
El vaig anar deixant passar tot i que no em sentia molt bé, fins que un dia vaig explotar i vaig començar a plorar i a sentir-me buit. Hi havia caigut en una depressió per moltes coses acumulades. Llavors vaig trucar al centre, sentia la necessitat de tenir a un professional que em escoltés i em assessorarà per saber què m’estava passant i cap a on havia d’avançar.

Aviat vaig descobrir les mancances que tenia en la meva vida i em vaig posar a treballar per resoldre-les. Tenir el suport d’Anna em motiu per canviar la meva vida i tenir algú que ho valorés i controlés si ho estava fent bé.

Avui, després de 5 mesos, sóc una persona completament nova, em sento molt viu i feliç, i amb molta il·lusió per afrontar els següents reptes i oportunitats que em depara la vida.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.