Gemma, 35 anys. Procés de separació

Vaig acudir a l’Anna per a que em fes un acompanyament durant el procés de separació de la meva parella. Va ser una època molt dura i sentia la necessitat de comptar amb una persona que m’ajudés a tocar de peus a terra, a donar claredat als meus pensaments i a no ensorrar-me.

Em vaig sentir molt afortunada de poder comptar amb l’Anna, ja que les nostres sessions em van aportar tot el que esperava i molt més!

Em va aportar calidesa, protecció, confiança i tranquil·litat en els moments en que estava més baixa, trista de moral, confosa i desesperada. Tot en un ambient de confiança, respecte i neutralitat, on és fàcil deixar-se anar, ser un mateix i adonar-se del que t’està passant.

Em va ajudar a trobar el meu camí, al meu ritme, utilitzant diferents tècniques, exercicis o missatges adaptats a cada situació específica.

Ara mateix, em sento forta i contenta pel creixement personal que he fet.

Moltes gràcies per tot Anna, ets una gran professional i una persona excel·lent.