Andrea, 26 anys. Sobrepès i manca d'assertivitat

Tota la vida he tingut problemes de sobrepès i des de ben petita he anat provant tota classe de dietes que no han funcionat. Evidentment, aquesta situació repercutia en el meu estat d’ànim i el meu caràcter.

Amb l’última dieta vaig aconseguir un pes ideal, però al deixar-la, tot i controlant el que menjava, vaig guanyar més del que havia perdut. Estava tant trista, enfadada i cansada de les dietes que vaig decidir provar un altre punt de vista: la psicologia. Després d’un temps buscant vaig topar amb l’Anna i em va donar confiança. A mida que assistia a les sessions em vaig adonar que podia millorar la meva manera de menjar i controlar les oscil·lacions del meu pes, cosa que no havia aconseguit mai. Amb l’ajuda de l’Anna vaig poder comprovar que la meva obsessió per les dietes i el control del menjar feia que no pogués portar una alimentació senzillament equilibrada i sana.

També vaig explicar a l’Anna com em sentia respecte els demés, que sempre creia que tenien més drets que jo, i que no podia afrontar els problemes o situacions a la feina i del dia a dia per la meva baixa autoestima.

Ara menjo de tot, sense restriccions però amb mesura, faig una mica d’exercici cada dia i vaig millorant dia a dia. També he aprés a ser una persona més assertiva i cada dia intento posar en pràctica la meva nova qualitat.

Estic molt contenta i em sento amb ànims i forces per afrontar qualsevol problema.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.