Eduard , 29 anys. Trastorn adaptatiu

Em vaig decidir a anar a teràpia perquè feia mesos que estava molt desorientat, amb angoixes freqüents, i sobretot molta tristesa i frustració. “Jo solet” havia identificat (més o menys) quina era la possible causa dels meus problemes, però estava totalment perdut a l’hora de buscar la manera de fer-hi front. L’Anna em va guiar en un procés molt constructiu fins que jo mateix em vaig aconseguir donar resposta als meus dubtes. A través de converses, dinàmiques i exercicis, a va fer que veiés els problemes des d’una perspectiva nova, i així poder-hi treballar. És curiós, perquè durant tot el procés vaig sentir que era jo mateix el que em donava “respostes” als meus “problemes”… Els mateixos problemes que durant mesos no havia estat capaç de resoldre sense el guiatge de la meva terapeuta.
Estic molt content d’haver seguit un tractament amb l’Anna. No només pel resultat, sinó també perquè el tracte, personal i professional, va fer que des del primer dia em sentís molt còmode a la consulta, i m’ho passés molt bé a cada sessió.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.