Marta, 29 anys. Baixa autoestima

He anat amb l’Anna a teràpia durant aproximadament un any i mig. Parlar amb ella m’ha fet entendre d’on venien molts dels meus problemes de seguretat i autoestima. Anar a teràpia amb ella m’ha ajudat a tenir la seguretat per prendre decisions que no em veia amb cor de prendre abans, a sentir-me molt més segura i a encarrilar la meva vida cap a una direcció millor. M’ha ajudat molt a entendre els meus punts forts i els meus punts febles, a acceptar-me tal com era i a tenir una visió més realista de mi mateixa. Des del primer moment em va fer sentir molt còmoda, m’ha ajudat a entendre emocions que jo sola no era capaç de classificar i a treure conclusions pel meu compte. Estic molt contenta d’haver-la escollit a ella i molt agraïda per tot el que m’ha ajudat aquest temps.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.