Abril, 17 anys, recerca d’idenditat en canvi de cicle vital

Mai abans havia anat a un psicòleg. Sempre havia pensat que no necessitava una persona externa per ajudar-me ja que tinc una molt bona relació amb els meus pares i amics. No volia reconèixer que no em sentia bé amb mi mateixa i que per molt que no hi hagués cap motiu extern pel qual estar trista, jo cada dia em sentia pitjor. Vam triar aquest centre sense referències prèvies i molt escèptics ja que no sabíem si una ajuda externa funcionaria. Des del primer dia l’Anna Maria em va transmetre molta confiança i va ser fàcil obrir-me i explicar-li com em sentia. Ella va conduir les sessions i després d’unes quantes visites vaig començar a sentir-me millor.

Tothom té problemes i no hem de tenir por d’amagar-los, hem de demanar ajuda. Avui en dia donem per fet que necessitem ajudes mèdiques quan tenim una malaltia o dolor corporal, però ens hem d’adonar que persones externes amb una formació especialitzada poden ajudar en altres tipus de mals.

És incalculable el valor que té saber que tinc una porta oberta sempre que ho necessito!

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà.